Päävalikko

Mar 10 2011

Äiti pesueineen kävi tänään Idan dagiksella viemässä sinne tavaroita viikon päästä olevia myyjäisiä varten. Ida ja Mitri olivat tietysti mukana. Koska oli syksyn ensimmäinen pakkaspäivä, oli molemmilla muksuilla toppavaatteet päällä.


Dagis-reippailun jälkeen jäätiin vielä omalle pihalle keinumaan ja sen jälkeen pihahommiin. Äiti oli haravoinut lehdet yläpihalta jo ajat sitten, mutta ei ollut saanut niitä kärrätyksi pois, koska kottikärryjä ja vaunuja ei voi työntää yhtä aikaa. Nyt äiti otti avuksi Idan, joka työnsi Mitrin rattaita kun äiti kärräsi lehtiä. No, alamäkeä äiti ei uskaltanut antaa Idan työntää, vaan silloin äiti kärräsi ensin kottikärryt ja sitten vasta haki Mitrin. Sitten kun äiti kävi kärräämässä lehdet metsään lehtikasaan, piti neiti pikkuveljelleen seuraa. Äiti sanoi, että Ida voisi sillä aikaa laulaa Mitrille, mutta neiti ei kuulema osannut yhtään ihan vauvoille sopivaa laulua, pelkkiä Hello Kitty -lauluja vaan.

Lehtiä oli pihalla kaksi isoa kärryllistä, mutta Mitrin väsymys voitti juuri ennen kuin äiti oli saanut toisen kärryllisen valmiiksi ja homma jäi taas kesken. No, onneksi on viikonloppu tulossa.

 

1 comment

Default avatar
Mummo
Pe, 11/11/2011 - 17:22

Lieneekö Ida tullut Ukkiinsa, kun aina näyttää löytyvän niin hyvä (=näsäviisas) vastaus tai kommentti! Vrt. tyttö- ja poikamaidot / facebook! ;)

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.