Päävalikko

Mar 15 2011

Tietsikan johto

Miten kummassa se voikin olla niin kiinnostava? Miksi pikku ukko valitsee tutkittavakseen aina juuri sen, vaikka lattialla olisi tarjolla jos minkälaista lelua ja vetkutinta? No tietysti siksi, että se on kiellettyä!

Pistorasia on seinässä sellaisella kohdalla, että siinä ei ole edessä mitään, joten se on hienosti näkyvillä koko ajan kun Mitri leikkii lattialla. Äiti on nostanut jo muuntajan ja johdon ylös, joten ne Mitri jättää nyt rauhaan, mutta seinässä oleva töpseli on vielä saavutettavissa.  Töpselin huomaaminen saa Mitrille kehittymään supervoimat, joiden avulla poika suorastaan syöksyy lattiaa pitkin kohti töpseliä.

Äidin harmiksi tietsikan johto ei yllä mihinkään muuhun töpseliin kuin siihen missä se nyt onkin ja olisi ikävää joutua siirtämään kone jonnekin muualle. Ja koneen akku on mennyt jo niin huonoksi, että jos töpselin vetää seinästä irti, sammuu kone saman tien.

Tänäänkin äiti nosti Mitrin johdon luota noin sata kertaa pois ja sanoi joka kerta tiukasti ei, mutta poikaa vain nauratti äidin tiukka ilme. Ja olihan sekin hauskaa, että sai äidin huomion herätetyksi niin tehokkaasti ja nopeasti.

1 comment

Default avatar
Ukki
To, 11/17/2011 - 22:51

Ukki sanoi, että lattialle töpselin eteen pitäisi laittaa vaikkapa katajan oksia tai muita pistäviä havuja. Kun niihin pari kertaa tökkää sormensa Äidin tiukan kiellon kera, eiköhä'n oppi mene paremmin perille! :)

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.