Päävalikko

Mar 16 2011

Istuallaan

Kovin se on huteraa vielä, mutta hetken aikaa Mitri pysyy jo itsekseen istuallaan. Tänään istumista onkin harjoiteltu ahkerasti. Pari kertaa poika on solahtanut istualtaan nätisti mahalleen jatkamaan leikkejään, mutta useamman kerran alastulo on päättynyt lattiaan kopsahdukseen ja huutoon.

Äiti huomasi pari päivää sitten kun oli laittamassa pikku-ukkoa lattialle, että Mitri osaakin jo istua. Äiti tälläsi poikaa konttausasentoon, mutta jalat jäivätkin pojan alle jotenkin hassusti ja poika kiepahti saman tien istualleen kun äidin ote irtosi. Mitri oli itsekin yllättynyt moisesta suorituksesta. Ilman apua Mitri ei istualleen vielä pääse, mutta on mahallaan ollessaan selvästi hyvin tietoinen siitä, että istuallaan olisi mukavampi.

Tänään äitiä huvitti, kun Mitri istuallaan jalat suorina eteenpäin tavoitteli jotain edessään olevaa lelua. Poika taipui ja taipui ja taipui jalkojen päälle, mutta ei yltänyt leluun. Eikä vielä ymmärtänyt, että jalkoja voisi vähän avata ja vaikkanojata käsillä eteenpäin, niin heti onnistuisi paremmin. Mutta se on sitten varmaan se seuraava askel.

2 comments

Default avatar
Eve
Su, 11/20/2011 - 13:16

Entä jos laittaa imetystyynyn selän taakse harjoitteluvaiheessa? Mitri on niin ylpeän näköinen uudesta taidostaan!

Default avatar
minna
Su, 11/20/2011 - 20:01

Meillä on niin huono imetystyyny, ettei se soveltunut ainakaan imetykseen. Siellä on sisällä pientä styroksikuulaa, joka iloisesti solahtaa aina alta pois, eli ei sovellu myöskään selkätueksi. Mutta ehkä pehmusteeksi kyllä. Pitääpä testata.

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.