Päävalikko

Mar 22 2011

Kukkuu!

Mitri ryömii paikasta toiseen jo vaivattomasti ja poika onkin aloittanut paikojen tutkimisen kotona. Keskilattia on tuttu paikka, sillä siitä löytyy pojan lelut. Kun lelut alkavat tympäsemään, täytyy lähteä tutkimusmatkalle johonkin suuntaan.

Mitrin uusi suosikkipaikka on sohvan takana, missä on myös paperinkeräyslaatikko. Sinne on mukava mennä rapistelemaan luettuja sanomalehtiä tai mainospostia. Äiti ei ole Mitrin oivalluksesta lainkaan innoissaan, sillä pojan jäljiltä lehtiläjä on aina ihan sikin sokin. Ja eipä tuo paperin syöminenkään kovin hyvästä ole.

Äiti koittaakin keksiä Mitrille jotain muuta kiinnostavaa silloin kun tämä on sohvan takana. Yksi pojan mielestä hauska leikki on Kukkuu. Se alkaa aina uteliailla katseilla ja pättyy iloisenkiljuviin kurkkauksiin, jotka naurattavat kovasti sekä äitiä että poikaa. Niin että kukkuu vaan teillekin jotka tätä luette!

2 comments

Default avatar
Eve
Su, 11/27/2011 - 20:18

miten ihana kuva! Mitri on kyllä sellainen nauravainen peruspallero ettei paremmasta väliä!

Default avatar
minna
Su, 11/27/2011 - 22:43

... kunhan se teidänkin pikku ukko vaan pääsee eroon niistä elämän alun mahanväännöistä, niin sieltä varmasti kuoriutuu varsinainen päivänsäde!

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.