Päävalikko

Mar 3 2011

Mitrin neuvola-aika oli jo aamulla kymmeneltä. Äiti joutui laittamaan ihan kellon soimaan, että sinne ehdittäisi ajallaan. Ja hyvin ehdittiinkin.

Neuvolan Eeva-Liisa-täti antoi Mitrille kaksi rokotusta: pneumokokki- ja yhdistelmärokotteen. Ensimmäinen piikki jäi pojalta kokonaan huomaamatta, kun pöydällä oli niin kiinnostava soittorasia, mutta toinen rokote kuulema saattoi kirvellä hieman ja siitä Mitrikin lopulta hermostui. Onneksi hermostus ei ollut laadultaan pitkän sorttista, vaan poika leppyi aika pian. Äiti muuten lunttasi neuvolakortista, että seuraavat rokotukset tulevatkin sitten vasta 1-vuotiaana.

Punnituksessa päästiin komeisiin lukemiin, mutta vielä ei mennyt yhdeksän kiloa rikki. Digivaa'an lukemat pysähtyivät 8,8 kilon kohdalle. Pituutta oli kertynyt 3 senttiä sitten edelleisen käynnin – nyt Mitri on 69 senttiä pitkä. Paino oli hieman tippunut suhteessa pituuteen, mutta pituus kulkee uskollisesti omalla käyrällään.

Ida oli mukana neuvolassa ja piirsi Eeva-Liisalle hienon piirustuksen. Se pääsi seinälle ja tyttö oli polleana.

 

1 comment

Default avatar
Mummo
Su, 11/06/2011 - 11:07

Potra poika! Ajatella, kohta jo 70 cm ja 9 kg. Eivätpä taitaisi Ukki ja Mummo enää jaksaa kantaakaan! Mutta ei se mitään, kohtahan Mitri jo juoksisi perässä kantamattakin!

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.