Päävalikko

Lok 29 2011

Mitrillä, Idalla ja äidillä oli tänään treffit Kampissa klo 12 mummin, vaarin, Fian, Dennyn, Antonin, Lillanin ja Ronnyn kanssa. He olivat mummin synttäriristeilyllä ja tulivat maihin siksi aikaa kun laiva seisoi satamassa. Koska iskä oli auton kanssa Lohjalla, mentiin kaupunkiin bussilla. Matka oli Mitrin elämän ensimmäinen ajelu bussilla ja se sujui erittäin mallikkaasti. Ida halusi onneksi laittaa turvavyön kiinni, joten neiti pysyi omalla penkillään erinomaisen hyvin. Mitri istui äidin sylissä (sillä pitkänmatkan busseissa rattaat täytyy laittaa bussin tavaratilaan) ja katseli tyytyväisenä ja rauhallisenä ympärilleen koko puolituntisen matkan ajan.

Kampissa oli kauhea vilinä, sillä siellä oli joku lastentapahtuma. Ida ei meinannut malttaa paikoillaan ollenkaan, sillä joka puolella oli jotain kivaa nähtävää ja tehtävää: kasvomaalausta, pomppulinna, lastenlaulukonsertti ja vaikka mitä muuta! Onneksi pahin vilinä rajoittui vain kolmoskerrokseen, jossa on kaikki lastentarvikeliikkeet. Muualla oli ihan normaali määrä väkeä.

Hauskaa oli tuttuja nähdä pitkästä aikaa! Kahvilassa käytiin istumassa sen aikaa, että saatiin kuulumiset vaihdettua ja kupilliset ryystettyä. Ida ja Mitri saivat kumpikin vaikka mitä Ruotsin tuliaisia, kiitoksia kovasti niistä! Loppuajasta, kun mummi ja vaari olivat jo edeltä lähteneet menemään kohti laivaa, istuttiin neljännessä kerroksessa, jossa oli tosi mukavan rauhallista, mutta ei penkin penkkiä niin missään!

Äidin suureksi ihmetykseksi kotimatka bussilla sujui ihan yhtä rauhallisesti kuin menomatkakin.

1 comment

Default avatar
Mummo ja Ukki
Ti, 11/01/2011 - 15:13

Upeaa, että toiset isovanhemmat asuvat sen verran lähempänä (=helpomman matkan päässä), että pikkuisilla on tilaisuus tavata heitä useammin kuin meitä! Ollaan joka tapauksessa "hengessä" mukana, vaikka vain netin kautta! :)

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.