Päävalikko

Mar 18 2011

Perjantaina oltiin koko perheen voimin suurostoksilla ja täydennettiin jääkaapin, pakasteen ja ruokakaapin sisältöä siten, että se riittää koko viikoksi. No, maitoa ehkä pitää käydä hakemassa ja leipää, mutta muut tarvikkeet ostetaan aina kerran viikossa. Mitri pääsi ensimmäsitä kertaa katselemaan kauppaa ostoskärryistä. Ja kylläpä poika katselikin!

Kauppareissu kesti toista tuntia, mutta hyvin poika jaksoi. Osasyynä ehkä levännyt mieli ja täysi vatsa, mutta myös uusi paikka kärryissä, josta näki koko ajan äidin tai iskän. Ja olihan tämä istuin paljon omia rattaita korkeammalla, joten siitä on mukavampi katsella ihmisiä.

Pariin otteeseen pikku-ukko meinasi keikahtaa sivulle kun unohti pitää kiinni, mutta sitten iskä laittoi Idan toppatakin pojan selän taakse. Se riitti tukemaan Mitriä niin paljon, että poika pysyi kärryissä ihan kiitettävän hyvin. Oltiin jo kassalla kun Mitri vahingossa kopsautti päänsä eteenpäin, mutta muuten ostosreissu sujui hyvin. Poikkeuksellisesti Idakin käyttäytyi tosi mallikkaasti.

 

1 comment

Default avatar
Anonyymi
Ti, 11/29/2011 - 17:21

Meillä istuttiin ekaa kertaa kärryssä lauantaina! Eli samaan tahtiin mennään! TvAnne

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.