Päävalikko

Mar 2 2011

Puuroa, puuroa!

Mitrin päiväunet ovat viime viikkoina lyhentyneet ja lyhentyneet. Alle tunnin unien jälkeen pojan kiljuminen ei hellitä ennen kuin hän saa maitoa vaikka olisi syönyt juuri ennen nukkumaanmenoa. Tästä syystä äiti alkoi epäilemään, että pojalla on nälkä ja siksi ei uni maita. Puolen vuoden suositeltu täysimetys heitettiin siksi nyt romukoppaan (no, tosin vain 9 päivää etuajassa) ja äiti teki pojalle iltapuurot.

Äidin ja iskän yllätykseksi Mitri popsi puuroa kuin vanha tekijä. Suu aukesi ajallaan kuin linnunpojalla ja suurin osa puurosta upposi juuri sinne, minne pitikin. Ja se katse... niin keskittyneenä ja samalla hämmästyneenä äiti ei Mitriä montaa kertaa ole nähnyt.

Kovin iso annos ei ollut, mutta Mitri söi sen viimeistä lusikallista myöten. Eikä edes paita ollut sotkussa, vaikka ruokalappuakaan ei hoksattu käyttää. Aika hienoa ottaen huomioon, että tämä oli Mitirn elämän ensimmäinen puuro.

Kiinteät ruoat otetaan nyt pojan ruokalistalle pysyvästi ja äiti toivoo, että niiden myötä päiväunet pitenisivät ja yöunetkin nukuttaisiin pidemmissä jaksoissa.

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.