Päävalikko

Mar 4 2011

Tänään Mitri sen hoksasi. Nimittäin sen, miten ryömitään. Poika touhusi tyytyväisenä keskellä olohuoneen lattiaa, oli levittänyt kaikki lelunsa pitkin poikin ja hyöri niiden keskellä. Kokeili vähän yhtä lelua ja heitti sen sitten pois ja otti seuraavan. Pyörähteli sitten edes takaisin massullaan ja etsi uusia leluja tutkittavaksi. Äiti laittoi lounasta keittiössä ja vilkuili välillä olkkarin puolelle. Juuri äidin katsoessa poika pinnisti itsensä käden yli eteenpäin kun tavoitteli liian kauaksi joutunutta lelua. Ida katsoi piirrettyjä sohvalla ja ihan hätkähti, kun äiti hihkasi riemuissaan, että nythän se onnistui!

Ryömimään lähtemisestä on ollut merkkejä jo monena päivänä ja eilen poika jo melkein siinä onnistui. Silloin ei aika ollut vielä kypsä, mutta tänään se taisi olla.

Kovin kovaa kyytiä ja pitkiä matkoja Mitri ei vielä eteenpäin liiku, mutta muutaman kymmenen senttiä aina kerrallaan kuitenkin. Eikä tuo eteneminen mitenkään sulavaa ollut, enemmänkin sellainen pinnistys käden yli ja mätkähdys takaisin alas, mutta joka tapauksessa suunta oli nyt ensi kertaa eteenpäin.

Täytyypä pian alkaa sulkemaan alakerran portaiden suulla oleva portti, ettei poika muksahda alas. Ja varmaan täytyisi miettiä uusi paikka kissanruokakipoille, jotka tällä hetkellä ovat keittiön lattialla...

1 comment

Default avatar
Mummo
Su, 11/06/2011 - 11:04

Vau, siitä se vauhti kasvaa, kun on ensin päässyt juonesta kiinni! Hieno homma, mutta Äidillä saa kyllä olla tästä lähtien silmät selässäkin! :)

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.