Päävalikko

Lok 21 2011

Syöttötuoli

Nyt se vihdoin on valmis! Nimittäin syöttötuoli, jonka äiti osti käytettynä huonossa kunnossa ja kunnosti uuteen loistoonsa. Idalla on samanlainen tuoli, mutta sitä ei Mitrille annettu, koska se on neidillä edelleen käytössä. Tuoli on siitä hyvä, että sitä voi säätää hyvin, jolloin se käy ihan pienelle ja vähän isommallekin.

Mitrin tuoli oli alun perin 90-luvun muotivärinen eli kirsikka ja siinä oli kulumia siellä täällä. Äiti hioi tuolin ja petsasi sen yhtä tummaksi kuin isosiskonkin tuoli. Omaksi yllätyksekseen äiti sai tuolista aika lailla saman värisen, kuin Idankin tuoli on. Siihen tosin tarvittiin 6-7 kerrosta petsiä... kyllä meinasi äidiltä usko loppua sutimisen kanssa.

Iskäkin teki osansa ostamalla juuri oikean väristä petsiä ja hyvän siveltimen, jolla sai siistiä jälkeä. Lisäksi iskä auttoi purkamaan tuolin osiin ja kasasi sen uudelleen kun äiti oli pintakäsittelyn kanssa valmis.

Mitri oli tuolista innoissaan, tai oikeastaan varmaan siitä, että pääsi muiden kanssa ruokapöydän ääreen. Onneksi tuolin turvakaaren sai tarpeeksi "tiukalle", jolloin poika pysyikin siinä jo ihan hyvin. Mitri sai lisäksi käyttöön Idan vanhat tuolinpehmusteet, sillä neiti pyörii syödessään niin kovasti, että pehmusteet eivät pysy enää paikallaan. Kyllä nyt pojan kelpaa istuskella!

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.