Päävalikko

Lok 31 2011

Syksyn värejä

Äiti oli taas tänään pihatöissä, tällä kertaa haravoimassa. Vaikka Mitri oli sisällä mahdottoman kärtyinen (tylsistynyt kai?), malttoi poika taas ulkona istua rattaissa kokonaista 45 minuuttia. Äiti haravoi etupihan ja siirsi poikaa aina uuteen paikkaan, jotta maisemat olisivat hieman erilaiset ja poika saisi olla äidin lähellä. Kai se haravan rapina nurmikolla, tuulen suhina puissa, naapuritalosta kantautuvat kylpyhuoneremontin äänet ja muutama talitintti, jotka lentelivät edes takaisin riittivät (äidin työnteon katselun lisäksi) viihdyttämään pikkumiestä.

 

Kun urakka oli ohi, kävivät äiti ja Mitri vielä ihmettelemässä syksyn värejä läheisellä tiellä. Kotipihalta kaikki lehdet olivat jo puista lähteneet, mutta Hirvitien varressa vaahterassa oli vielä lehdet, jotka olivat aivan kirkkaan keltaiset. Niiden takana kuvaa ottanut ja kurkkinut äiti taisi olla aika hassu näky, kun poikaa niin nauatti.

1 comment

Default avatar
Mummo
Ti, 11/01/2011 - 15:10

Komea on vaahteranlehtien väri. Kaunis kehys kuvalle! - Hieno juttu, että Mitriä alkaa kiinnostaa, mitä ympärillä tapahtuu ja näkyy! Aivot saavat virikkeitä ja äiti saa työrauhan, ainakin vähäksi aikaa! ;)

Post new comment

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.